Taxatie met validatie - A&T Vastgoed | Aankoop - Taxatie - Vastgoed

Taxatie met validatie

0_20200129145248314___media_library_original_1796_937[1]_20210914134442501_20210926140815777

Gevalideerd Taxatierapport (NWWI)

Deze taxatie wordt vooral gebruikt voor het aanvragen van hypotheken met of zonder NHG (Nationale Hypotheek Garantie), bij verbouwing, overbrugging en oversluiten van de hypotheek. Ook zijn er steeds meer banken en andere organisaties die vragen om een taxatierapport die gevalideerd is door het NWWI. A&T Vastgoed is erkend en aangesloten bij het NWWI. Wij verzorgen de gehele taxatie dus ook het aanmelden bij het NWWI. Als het taxatierapport gevalideerd is, ontvangt u een mail met de link naar het taxatie rapport. Deze mail kan u door mailen naar uw hypotheek adviseur of bank.

Van opdracht tot rapport

Stap 1: U vult het aanvraagformulier op onze site.

Stap 2: We nemen telefonisch contact met u op om een afspraak te maken, uitleg te geven hoe het een en ander in zijn werk gaat en de kosten te bespreken.

Stap 3: We sturen u een mail met uw gegevens waarbij we de opdracht te bevestigen, melden de taxatie aan bij het NWWI en ontvangt onze factuur.

Stap 4: Bij een aankoop van een woning maken we een afspraak met de verkoper of verkopende makelaar om de woning te inspecteren, fotograveren, visueel bouwkundig te beoordelen en op te meten.

Stap 5: Inspectie van de woning door de register taxateur en opmaken van het taxatierapport.

Stap 6: U betaald onze factuur via iDEAL. *In overleg is het mogelijk dat de factuur betaald wordt via de notaris bij overdracht of verrekening van de hypotheek.

Stap 7: Het rapport goedkeuren bij het NWWI en vervolgens wordt het rapport naar u en naar de door u opgeven bank of hypotheekadviseur gemaild.

(* bij betaling via de notaris brengen wij € 25,- extra kosten in rekening)