Aankoopbegeleiding - A&T Vastgoed | Aankoop - Taxatie - Vastgoed

Aankoopbegeleiding

Bij de aankoop van een woning gaat het om úw belangen. U heeft er belang bij dat u een redelijk bedrag betaalt en niet voor onaangename verrassingen komt te staan zoals bouwkundige problemen, toekomstige bestemmingsplannen, vergunningen van de gemeente die niet kloppen, bodemverontreiniging en slechte VvE's met weinig vermogen op de balans.

Goed om te weten: de makelaar die de woning verkoopt is geen onafhankelijke makelaar die het beste met beide partijen voor heeft. De makelaar handelt namens de verkoper, daar wordt hij/zij ook door betaald. Nu kunt u uw eigen belangen behartigen, maar tegen een professionele makelaar die dagelijks huizen verkoopt zal dat zeker niet meevallen!

Een aankoop makelaar van A&T Vastgoed geeft rust en levert geld op. Hij of zij kent het traject, weet wat de valkuilen kunnen zijn en kijkt met het oog van een expert naar de woning. Daarbij is de aankoopmakelaar van A&T Vastgoed niet emotioneel betrokken bij de aankoop, goed bekend met de lokale markt en kan dus zakelijk en scherp onderhandelen. Dat levert al snel enkele duizenden euro’s op. Daarnaast geeft een aankoopmakelaar duidelijkheid over budget, helpt bij het bezichtigen van de woning, doet extra onderzoek en heeft een netwerk van experts zoals bouwkundige inspecteurs die snel ingeschakeld kunnen worden.