Kies voor aankoopbegeleiding via A&T Vastgoed - A&T Vastgoed | Aankoop - Taxatie - Vastgoed

Aankoopbegeleiding

Wanneer je een huis gaat kopen komt er heel wat op je af. Er komen zowel financiële, juridische en praktische zaken bij kijken. Waar de één het helemaal ziet zitten om dit zelf uit te zoeken, besteedt de ander dit liever uit aan een professional. Een aankoopbegeleider helpt je met bezichtigen en aankopen, én door zijn ruime netwerk gaat er geen nieuwe woning meer aan jou voorbij. Twijfel je of een aankoopbegeleider passend is voor jouw situatie? Kom gerust langs voor een gratis intakegesprek. Onder het genot van een kop koffie bespreken we samen de mogelijkheden en kansen die binnen jouw budget passen.

Plan direct gratis je adviesgesprek
  • Gratis intake
  • Begeleid zoeken
  • Samen bezichtigen
  • Ook huizen in de stille verkoop
  • Hulp bij prijsbepaling
  • Hulp bij onderhandelen

Kiezen voor een aankoopmakelaar van A&T Vastgoed

De naam verklapt het al: een aankoopmakelaar, ook wel een aankoopbegeleider, begeleidt jou bij de aankoop van een woning. Hij helpt je zoeken, bezichtigen, onderhandelen en neemt een adviserende rol aan. Aankoopbegeleiding van een aankoopmakelaar creëert rust, levert geld op en maakt dat er geen nieuwe woning meer aan je voorbijgaat. Daarnaast zorgt de hulp van een aankoopmakelaar er ook voor dat je geen kat in de zak koopt.
Een aankoopmakelaar van A&T Vastgoed kan veel werk van je uit handen nemen. Hij kent het traject van binnen en van buiten; hij weet wat veelvoorkomende valkuilen zijn en behoedt jou hiervoor. De aankoopmakelaars van A&T Vastgoed zijn regionale experts. Dankzij ons brede netwerk ben je zelfs op de hoogte van woningen die in de ‘stille verkoop’ staan. Dit netwerk zorgt er ook voor dat partners zoals een taxateur of bouwkundig inspecteur vaak snel ingeschakeld kunnen worden.

Nog een belangrijk voordeel: een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij jouw situatie, hierdoor onderhandelt hij zakelijk en scherp.
Bij A&T Vastgoed kun je kiezen uit verschillende losse diensten zoals samen bezichtigen of een aankooptaxatie. Een andere mogelijkheid is ‘aankoopbegeleiding van A tot Z’ waarbij we je volledig ontlasten, op alle fronten. De vanaf-prijzen voor onze diensten vind je hier.

Bekijk de verschillende diensten

GRATIS intake gesprek met een woningexpert

Bij het kopen van een woning komt er veel op je af, zeker als het de eerste keer is. De vaktermen vliegen je om de oren en vanuit alle hoeken ontvang je goedbedoelde adviezen. Zelf heb je ook bepaalde ideeën en van sommige mogelijkheden ken je nog niet eens het bestaan. Wanneer je een huis gaat kopen, doe je er verstandig aan om een betrokken, professionele en betrouwbare aankoopbegeleider in de arm te nemen. Een vrijblijvend intakegesprek met een aankoopmakelaar van A&T Vastgoed geeft duidelijkheid! Onze aankoopmakelaar stelt de juiste vragen, inventariseert je woonwensen, maakt een stappenplan en geeft praktische tips. Bovendien adviseert hij je welke externe partijen je in kunt schakelen om jouw droomwoning te verwezenlijken. Onder het genot van een kop koffie bespreken we samen de mogelijkheden en kansen die binnen jouw budget passen. Schiet je naderhand thuis nog een vraag te binnen? Bel of mail gerust, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar!

Plan je GRATIS intake

Een woning kopen met hulp van jouw A&T aankoopmakelaar

Je hebt urenlang het internet afgespeurd en iedere woningwebsite doorgespit, totdat één woning je aandacht trekt. Plan een eerste of tweede bezichtiging samen met een van onze aankoopmakelaars! Een groot voordeel is dat de aankoopmakelaar precies weet waar hij of zij op moet letten. We wijzen je tijdens een ronde door de woning op bouwkundige aspecten, mogelijkheden, voor- of nadelen en kansen. De woning wordt direct opgemeten, er wordt kadastraal onderzoek uitgevoerd en de verkoopbrochure wordt zorgvuldig bekeken. Na afloop stelt de aankoopmakelaar een verslag van de bezichtiging op, deze ontvang je binnen enkele werkdagen. Op basis van dit verslag kun je een weloverwogen beslissing nemen om wel of geen vervolgstappen te zetten. Als je nog steeds even enthousiast bent, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een bod uit te brengen. Ook daarbij helpen we je graag; indien gewenst neemt de aankoopmakelaar dit traject zelfs volledig uit handen.
Ben jij benieuwd wat wij verder voor je kunnen betekenen? Bij A&T Vastgoed geven wij jou graag hulp en advies op maat. Neem direct contact op met een van de specialisten van A&T Vastgoed. Bel of email ons, of vul ons contactformulier in!

Neem contact op!

Succesvol aangekocht voor onze klanten

lapvoet_18

Lapvoet 18

Kaatsheuvel

√ Aankoopbegeleiding

duikerstraat_15

Duikerstraat 15

Dongen

√ Aankoopbegeleiding

Lange_weide_128

Lange Weide 128

Breda

√ Aankoopbegeleiding

Telefonisch aankoop advies

Aankoop taxatie met validatie NWWI

Aankoopbegeleiding compleet