Franchise - A&T Vastgoed | Aankoop - Taxatie - Vastgoed

Franchise

Wilt u ook succesvol ondernemer worden?

Kies voor A&T Vastgoed! Wij hebben een bewezen concept met een zeer goed verdienmodel voor gedreven franchisenemers.

We horen graag van je
Franchises

Kies voor A&T Vastgoed! Wij hebben een bewezen concept met een zeer goed verdienmodel voor gedreven franchisenemers.

Bent u een (leerling) taxateur, aankoopmakelaar, bouwkundig inspecteur of energie label / epa opnemer en heeft u interesse om voor uw zelf te beginnen, neem dan contact met ons op om te kijken wat uw mogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk om vanuit een meester gazel traject door te groeien naar zelfstandig ondernemerschap binnen A&T Vastgoed. Een unieke kans toch?

Interesse of meer informatie neem snel contact met ons op.

Bij het starten van een onderneming komt er veel bij kijken en moeten er veel keuzes en beslissingen gemaakt worden die bepalen of je succesvol gaat worden. Denk dan aan: het krijgen van opdrachten, netwerk, samenwerkingen, verzekeringen, software pakketten, branchevereniging, marketing, boekhouding, facturatie systeem, website, visitekaartjes, flyers, betaalsystemen, hardware etc. Bij A&T Vastgoed hebben wij daar ervaring mee, wij hebben zoals ze dat zeggen alles " panklaar op de plank liggen" wat we zo uit kunnen rollen naar een andere vestigingsplaats, uw vestigingsplaats!

Zodat u zich voledig kan focussen op het uitvoeren van opdrachten, het vergroten van uw netwerk en geld verdienen.

Toekomstige A&T ers moet over de volgende skils beschikken:

 Ingeschreven staan bij het NRVT en de volgende competenties hebben:

  • Klant gericht
  • Integer
  • Doorzetter
  • Teamplayer
  • Commerciele instelling
  • Netwerker
  • Accuraat

Hoe ziet het traject  globaal eruit vanaf aanmelding tot zelfstandige vestiging:

Na uw aanmelding voeren we diverse gesprekken om te kijken dat we bij elkaar passen. De volgende stap is het tekenen van het franchise contract wat u nodig heeft om in te schrijven bij de KvK. Vervolgens wordt u 2 maanden ingewerkt (tegen betaling). De eerste maand loopt u met een ervaren taxateur mee en kijken we dat er de klik is om succesvol franchisenemer te worden bij A&T Vastgoed. Als dat zo is starten we in de 2e maand met de voorbereiding van uw eigen onderneming en zoemen we verder in op de formule uitgangspunten, het dashboard en het creëren van uw netwerk!