A&T Vastgoed breidt succesformule verder uit in Noord - Brabant. - A&T Vastgoed | Aankoop - Taxatie - Vastgoed

A&T Vastgoed breidt succesformule verder uit in Noord - Brabant.

23 maart 2022 door Toine Luijten

Afgelopen jaren heeft A&T vastgoed een sterke basis gelegd op gebied van woning taxaties, aankoopbegeleiding en bouwkundige keuringen. In eerste instantie is oprichter Toine Luijten in 2006 in Kaatsheuvel gestart. Met zijn kennis, ervaring en passie voor het vak gecombineerd met zijn ondernemerschap heeft hij A&T vastgoed opgericht en voorbereid voor verdere groei middels een franchise formule.

De afgelopen jaren zijn sterke partners toegetreden met vestigingen in Kaatsheuvel, Tilburg, Breda, Raamsdonksveer, Gorinchem en Den Bosch. Centrale waarden: eerlijke prijzen, snelheid en bovenal betrouwbaar, persoonlijk en kwaliteit. A&T Vastgoed is blij en trots het werkgebied verder uit te kunnen breiden naar Eindhoven en omgeving met een nieuwe partner; Maja van Eerd. Zij vertegenwoordigt regio Eindhoven.

A&T Vastgoed Eindhoven staat persoonlijk voor u klaar.

Per 15 maart 2022 is A&T Vastgoed Eindhoven b.v. operationeel. Maja van Eerd is met haar bedrijf een officiële franchisenemer van A&T Vastgoed en richt zich op de cirkel Eindhoven, Helmond en Weert.  Zij draagt zorg voor woning taxaties en maakt gebruik van de kennis en ervaring binnen de gehele onderneming waardoor processen vloeiend en snel verlopen tegen lage kosten met 100% kwaliteit. Na haar opleiding Makelaar KRMT kwam het besef bij Maja dat haar echte passie toch bij taxeren ligt. 2 jaar geleden is ze gestart met de opleiding Register Taxateur Wonen. Een pittige opleiding die haar zou voorbereiden op register taxateur wonen, nieuwe stijl. In de kortst mogelijk haalbare tijd is de opleiding afgerond met een maximale score.

De kennismaking met A&T Vastgoed verliep zeer prettig en concreet. Er is heel veel kennis en expertise binnen de organisatie aanwezig en een hoge mate van klantvriendelijkheid. De prettige manier van communiceren maakte de keuze voor beide partijen gemakkelijk met een overeenkomst tot gevolg.Vanaf nu staat A&T vastgoed Eindhoven voor u klaar voor woning taxaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met A&T Vastgoed (+31 416 28 00 63 - en / of Maja van Eerd (+31 6 392 656 72) of bezoek onze website www.atvastgoed.nl