A & T Gorinchem - A&T Vastgoed | Aankoop - Taxatie - Vastgoed

A & T Gorinchem

12 december 2022 door Joost Hoekman

Joost Hoekman werkt ondertussen al meer dan 10 jaar als makelaar – taxateur, maar heeft een achtergrond in bedrijfseconomie. De voornaamste rede voor zijn overstap naar de makelaardij was uiteindelijk de combinatie van werken met klanten én met vastgoed.

Sinds 2021 is Joost trotse franchisenemer van A&T Vastgoed in Gorinchem; als je het hem vraagt is het de mooiste vestigingsstad van Nederland! Inmiddels heeft hij al menig taxatierapport voor diverse klanten en partijen opgesteld. Zijn kennis met betrekking tot taxaties reikt dan ook ver. Hij vindt het daarnaast geweldig om klanten te begeleiden bij de aankoop van een woning en is erop gebrand de best mogelijke deal te sluiten. Communicatie is dan ook zijn sterkste punt en moeilijke situaties, vragen of zaken gaat Joost niet uit de weg.

A&T Vastgoed: de makelaar – taxateur van Gorinchem 

Sta je op het punt om een (eerste) huis te kopen en ben je op zoek naar een betrouwbare partij in de regio Gorinchem voor het vakkundig uit laten voeren van een taxatie of bouwkundige inspectie? Voor de makelaar – taxateurs van A&T Vastgoed is het dagelijkse kost! We informeren zowel particulieren als hypotheekverstrekkers in Gorinchem en omstreken over de waarde en/of bouwkundige staat van de betreffende woning. Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid en transparantie. Als klant profiteer je bovendien van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, korte levertermijnen en uitstekende bereikbaarheid. Dankzij onze kwalitatieve en sterk onderbouwde rapporten weet je precies wat je te wachten staat: wel zo fijn!

 

  1. Kwaliteit. Onze makelaars en taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI en ingeschreven bij NRVT en SCVM. Onze bouwinspecteurs zijn geregistreerd bij Sertum en Vakkundig gekeurd.
  2. Deskundigheid en ervaring. We hebben ruim 15 jaar ervaring en houden ons kennisniveau op peil middels werkgroepen en constante bijscholing.
  3. Snelheid. Plan je afspraak al binnen één dag en ontvang jouw taxatie- of bouwkundig rapport uiterlijk binnen 5 werkdagen. Voor spoedopdrachten rekenen wij geen meerkosten.
  4. Garantie. Gegarandeerd goedgekeurd door alle Nederlandse hypotheekverstrekkers en de NHG.
  5. Duidelijkheid. Geen verrassingen voor- of achteraf: onze vanaf-prijzen, inclusief btw, staan vermeld op de website en starten vanaf €565. Tijdens de eerste afspraak communiceren we de definitieve prijs, zo weet je snel waar je aan toe bent.
  6. Service. We zijn flexibel in het maken van afspraken voor taxaties en bouwkundige keuringen. Je bereikt ons 7 dagen per week via 06-42165997.