Aankoopkeuring - A&T Vastgoed | Aankoop - Taxatie - Vastgoed

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring

Als je op het punt staat om een huis te kopen, wil je vanzelfsprekend alle ins en outs van jouw potentiële nieuwe thuis te weten komen. Een aankoop- of meeloopkeuring is dan geen overbodige luxe. Als koper heb je namelijk een onderzoeksplicht, dit houdt in dat jij verantwoordelijk bent voor het onderzoeken van de staat van de woning. Nu koop je niet iedere dag een woning, dus grote kans dat jij niet precies weet waar je op moet letten. Laat bouwkundige keuringen en inspecties nou nét een specialiteit van A&T Vastgoed zijn!

Aankoopkeuring en bouwkundig rapport

Bij een bouwkundige aankoopkeuring loop je samen met de inspecteur door de woning, geen ruimte wordt overgeslagen. Na deze inspectie stellen we een bouwkundig rapport op; deze ontvang je al binnen 2 werkdagen! In het rapport worden eventuele gebreken helder in kaart gebracht. Daarbij maken wij een inschatting van de (materiaal)kosten voor werkzaamheden die je op korte en lange termijn moet uitvoeren. Zo kom je in elk geval niet voor onaangename verrassingen te staan op het gebied van onderhoudskosten. Het onderbouwde rapport helpt je bovendien een weloverwogen beslissing te nemen: ga je wel of niet over tot het kopen van de woning?

Meeloopkeuring

Een meeloopkeuring is vergelijkbaar met een aankoopkeuring, alleen wordt er geen bouwkundig rapport opgemaakt. Tijdens jullie ronde door de woning wijst de bouwkundige inspecteur de aandachtspunten aan en vertelt hij je wat eventuele mogelijkheden en kosten zullen zijn. Zorg dat je een camera en notitieblok op zak hebt, zodat je zelf alles vast kunt leggen. Je vraagt al een meeloopkeuring aan vanaf € 200,- inclusief btw. Vul ons opdrachtformulier in en dien snel en eenvoudig je aanvraag in. Vaak plan je jouw afspraak met onze bouwkundig inspecteur al binnen één dag.

 

Meer informatie