Aankoopkeuring - A&T Vastgoed | Aankoop - Taxatie - Vastgoed

Aankoopkeuring

Als u een huis gaat kopen kun je dat het beste doen samen met een profesional van A&T Vastgoed om alle in- en outs van de nieuwe woning te weten te komen. Een koper heeft namelijk een onderzoeksplicht wat inhoud dat een koper verantwoordelijk is om zo goed mogelijk te onderzoeken wat de staat van de woning is. Alle gebreken en problemen die een toekomstig koper had kunnen weten / zien kan later niet meer op terug gekomen worden! En denk er ook aan dat een verkopend makelaar in dienst is van de verkoper, die betaald namelijk zijn courtage en heeft er alle belang bij dat het huis voor een zo hoog mogelijke prijs en met zo weinig mogelijke ontbindende voorwaarden verkocht gaat worden.

Bouwkundig rapport

Van de inspectie / keuring word een bouwkundig rapport opgemaakt. Dit bouwkundig- inspectierapport ontvangt u 2 werkdagen later per mail. Een bouwkundigrapport geeft u inzicht in de gebreken van het huis en van de kosten van werkzaamheden inclusief materialen die op korte en lange uitgevoerd moet worden van uw toekomstige huis. Door het inschakelen van een bouwkundig inspecteur kunt u een weloverwogen beslissing nemen of u het huis wel of niet koopt. Het voorkomt in ieder geval financiële problemen in de toekomst omdat u door het bouwkundig rapport een inschatting heeft van de te verwachten globale onderhoudskosten.

Meeloopkeuring

Bij een meeloopkeuring word er geen bouwkundig inspectie rapport opgemaakt. Zoals de naam het al zegt loopt u met de bouwkundig inspecteur van A&T Vastgoed mee en inspecteren jullie samen het huis. Tijdens de inspectie wijst de bouwkundige inspecteur de punten aan die aandacht nodig hebben en wat eventueel de mogelijkeden en kosten zijn. Reuze interessant! En vergeet vooral niet bij de meeloopkeuring om een camera en een notieblok mee te nemen. Een meeloopkeuring is er al vanaf € 175.- inclusief BTW.

Meer informatie aankoopkeuring