Aankoop totaal - A&T Vastgoed | Aankoop - Taxatie - Vastgoed

Aankoop totaal

Begeleiding van A tot en met Z

Het zoeken en kopen van een woning is een spannende tijd, dat is logisch want de keuze die gemaakt wordt bepaald voor een gedeelte uw toekomstgeluk. Voor sommige mensen is het kopen van een huis een appeltje eitje verhaal ! Echter voor de meeste mensen is dat niet het geval. Er komt namelijk veel kijken bij het kopen van een huis zoals: het beoordelen van een geschikte locatie, de prijs / kwaliteit verhouding van de woning, de bouwkundige staat en eventuele verbouwing of toekomstige onderhoudskosten. Maar ook de juridische aspecten, het onderhandelen met een makelaar en het afhandelen van de deal. Buiten deze punten is het ook nog eens een keer heel spannend en dan is het maar wat fijn dat u kunt rekenen op uw eigen aankoopmakelaar van A&T Vastgoed.

Om u geheel te ontzorgen werken we bij  A&T Vastgoed met aankoop totaal (begeleiding van A tot en met Z) wat het volgende inhoudt:

► Intake gesprek

► Samen bezichtigen

► Beoordelen, prijs bepalen en overleggen over wel of niet doorgaan met het huis

► Onderhandelen

► Gegevens overleggen en koopakte doornemen

► Overleggen / inschakelen van eventueel deskundige experts zoals notaris, taxateur, bouwkundig inspecteur etc.

► Advies over opstalverzekering en levering van energie, kabel, internet en water

► Beoordelen eigendomsakte en nota van de notaris

► Eindinspectie / oplevering van het huis

Een huis kopen doe je daarom samen met  A&T Vastgoed! Je kunt rekenen op een professionele, maar vooral ook een persoonlijke aanpak wat uiteindelijk zekerheid en rust geeft.

Contact met uw eigen aankoopmakelaar?