0416 - 280 063info@atvastgoed.nl

Woningbouw stichting

Home / Woningbouw stichting

Terugkoop:

Als u in het verleden een woning van een woningbouwstichting heeft gekocht met “koopgarant of slimmer kopen” is het handig om van te voren een taxatierapport van een onafhankelijke taxateur op laten maken zodat u inzicht heeft wat de marktwaarde is van uw woning en aangebrachte verbeteringen de “zogenaamde zaf. Woning bouwstichtingen werken vaak met de zelfde makelaars / taxateurs die om beurten het huis taxeren en dan weer verkopen. U begrijpt de belangen van bovengenoemde makelaars / taxateurs m.b.t. de woningbouwstichting waar ze elke week nieuwe opdrachten van krijgen!

 

Derde taxatie:

In de akte van levering staan allerlei procedures beschreven m.b.t. terug kopen van woningen 1 daarvan is dat u recht heeft een onafhankelijke taxateur in te schakelen, als u het niet eens bent met de taxatie van de taxateur die verbonden is aan de woningbouwstichting.

Maak daar gebruik van als u het niet eens bent met de geschatte marktwaarde of met de waarde van de zelf aangebrachte voorzieningen.

A en T  vastgoed heeft in het verleden al vele zaken positief kunnen beïnvloeden waardoor de particuliere opdrachtgever meer geld heeft gekregen voor zijn woning of voor de aangebrachte voorzieningen.

 

Voor meer informatie neem contact met ons op.