0416 - 280 063info@atvastgoed.nl

Wie zijn wij

Home / Wie zijn wij

toineluijten Aankoop en Taxatie Vastgoed

Ik ben Toine Luijten, register makelaar/taxateur onroerende zaken, eigenaar van Aankoop & Taxatie Vastgoed. Ik woon zelf in Kaatsheuvel en werk sinds 2005 als makelaar/taxateur hier in de regio. Het werkgebied van Aankoop & Taxatie Vastgoed is Noord Brabant.

Service in aankoop en taxatie

Toen ik Aankoop & Taxatie Vastgoed startte, vond ik het belangrijk het woord service een prominente plek te geven. We zijn méér dan de gemiddelde makelaar, gericht op het perfect verlenen van een dienst. En dat gaat verder dan het kunnen invullen van de juiste papiertjes. Werken op basis van persoonlijke betrokkenheid, aanpassen op de wensen én agenda van de klant en het kunnen inleven en het opkomen voor diens belangen.

Onafhankelijk advies

Die perfecte dienstverlening is dubbel belangrijk omdat we geen huizen verkopen. We begeleiden mensen en bedrijven bij de aankoop. Dát is ons vak. Daarmee is ons advies altijd onafhankelijk, zuiver en enkel toegespitst op de belangen van onze klanten.

Zorgvuldige taxatie mét garantie

Een taxatierapport is een wezenlijk onderdeel van het aankooptraject, maar ook daarbuiten kan zo’n rapport gevraagd worden. Het taxeren van een pand is een nauwgezet werkje, waar in mijn ogen de liefde voor het makelaarsvak het beste in uitkomt.

Als erkend register taxateur ben ik aangesloten bij het NWWI, ingeschreven in het SCVM register onder nummer 06R1029SCVM ingeschreven in het NRVT register RT816573578 en aangesloten bij branche-organisatie VBO Makelaar (Vereniging Bemiddelaars Onroerend Goed).

VBOSCVMNWWITaxateursUnie