0416 - 280 063info@atvastgoed.nl

Standaard Taxatie

Home / Taxatie woningen / Standaard Taxatie

NWWITaxatie voor woningen

Een standaard taxatie is een gewone normale taxatie die gebruikt wordt voor het aanvragen van een hypotheek, bij aankoop of verkoopbeslissing en scheiding. Een standaard taxatie is een degelijke betrouwbare taxatie die u inzicht geeft in de marktwaarde. Eventueel kan in deze taxatie ook een verbouwing meegenomen worden zodat er 2 waardes in het rapport vermeld worden namelijk: de marktwaarde voor verbouwing en de marktwaarde na verbouwing.

Definitie Marktwaarde:

Marktwaarde is het geschatte bedrag waartegen vastgoed tussen een bereidwillige koper en een bereidwillige verkoper na behoorlijke marketing in een zakelijke transactie zou worden overgedragen op de waardepeildatum, waarbij de partijen met kennis van zaken, prudent en niet onder dwang zouden hebben gehandeld.”

 Van opdracht tot rapport:

Stap 1: U vult het aanvraagformulier op onze site in of geeft telefonisch (0416-280063) uw taxatieopdracht aan ons door.

Stap 2: We sturen u een link waarop u de taxatieopdracht kan bevestigen.

Stap 3: We nemen binnen 24 uur contact op (met u of de verkopende partij) voor een afspraak om de woning te bezichtigen.

Stap 4: We bekijken de woning ter plaatse, meten en fotograferen en stellen het taxatierapport op.

Stap 5: U ontvangt van ons een link of het digitaal taxatie rapport.

Stap 6: en u ontvangt een factuur die u binnen 14 dagen moet betalen. In overleg is het mogelijk dat de factuur betaald wordt via de notaris bij overdracht of verrekening van de hypotheek.(* bij betaling via de notaris brengen wij € 25,- extra kosten in rekening)

foto 005