0416 - 280 063info@atvastgoed.nl

Aankoop no cure, no pay

Home / Aankoopbegeleiding / Aankoop no cure, no pay

foto07No cure, no pay

Duidelijker kan niet! als de koop niet doorgaat of er er is niets van de vraagprijs af gegaan, dat hoeft U ons niets te betalen.*

U koopt dezelfde diensten als bij een Aankoop begeleiding. Maar, u betaalt pas als er resultaat behaald is. Als het ons bijvoorbeeld lukt om de verkoopprijs van de woning omlaag te krijgen. Tot die tijd kost ons werk u niks. En presteren we niet, dan kost het u ook niks. Niks te verliezen dus, en heel wat te winnen.

Ja, maar wat kost het me dan uiteindelijk?

Lukt het ons wél om de prijs omlaag te krijgen, dan betaalt u 10% van het ver-schil tussen vraag- en aankoopprijs. Hoe lager de prijs van de woning, hoe minder u dus betaalt, hoe meer Aankoop & Taxatie Service er aan verdient.

De kleine lettertjes in het groot

Als de koopovereenkomst op grond van de overeengekomen ontbindende voorwaarden of de wettelijke 3 dagen bedenktijd wordt ontbonden bent u Aankoop & Taxatie Vastgoed een bedrag verschuldigd van € 500,-.

* Aankoop no cure, no pay geldt niet voor woningen waarvan van te voren duidelijk is dat er geen onderhandeling ruimte is.

Voor alle duidelijkheid!

Wij zijn onafhankelijk van andere makelaars omdat wij zelf geen huizen verkopen! De verkopend makelaar werkt in opdracht van de verkoper van de woning en dus niet voor de koper!